Ο κρατικοδίαιτος κος Κώνστας;

Posted on 29 Φεβρουαρίου, 2012 από

6


Είναι όντως ο Χρήστος Κώνστας, ο γνωστός μας παρουσιαστής;

Χρηστάκη, άρχισες και εσύ τις κωλοτούμπες; Τι σου κάνει η ρημάδα η κρίση ρε παιδί μου… Μέχρι και τα πιστεύω σου πουλάς για ένα πιάτο φαΐ.

Ποιός να το περίμενε ο λάβρος κατά των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών και υπαλλήλων -την εποχή που μπορούσε και ακουγόταν σε δημόσια συχνότητα- να βρίσκεται υπό τη σκέπη δημοσίου οργανισμού. Το ΤΑΙΠΕΔ το έχετε ακουστά; Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο κύριος Χρήστος Ν. Κώνστας. Ιδού και η απόδειξη από πρόσφατο δελτίο τύπου για την έναρξη δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΠΑ.

Από την άλλη μπορεί να διαψευστούμε, και ο «συμπαθής δημοσιογράφος» απλά να συνεχίζει τον αγώνα του κατά του δημοσίου, προσπαθώντας να αλλάξει το σύστημα από μέσα. Ξεπουλώντας δηλαδή τα πάντα, όπως διατυμπάνιζε ότι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου, από το δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ και την εκπομπή του που ακολουθούσε.

Κακεντρεχή σχόλια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ότι έτσι εξηγείται ο μνημονιακός λόγος του και αυτή είναι η επιβράβευσή του από την Τρόικα δεν μας βρίσκουν σύμφωνους.

Και μία ευχή για το τέλος, καλοφάγωτα Χρήστο!