Ψαρονέφρι με μουστάρδα, μανιτάρια, φινόκιο και παπαρδέλες

Posted on 20 Φεβρουαρίου, 2013 από

0


 IMG00110

Υλικά (για δύο μερίδες):

Ψαρονέφρι, 6 μικρά κομμάτια

Φινόκιο ψιλοκομμένο

Μανιτάρια, 6 μικρά κομμένα σε φέτες

Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Μουστάρδα σε σκόνη

Λευκό κρασί

Παπαρδέλες

Παρασκευή:

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια και το φινόκιο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και αφήνουμε να μαραθεί. Τοποθετούμε το κρέας (που προηγουμένως έχουμε αλατοπιπερώσει και πασπαλίσει με μουστάρδα) στο τηγάνι και αφού πάρει χρώμα, το σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε τα υλικά να χυλώσουν χαμηλώνοντας τη φωτιά.

Βράζουμε τις παπαρδέλες. Τις βρέχουμε με τα υγρά του τηγανιού.

IMG00111

Σαλάτα:

Σε μία βαθιά γαβάθα αναμιγνύουμε:

Mαρούλι, σέλερι, ντοματίνια, κρουτόν, σταφίδες, φυστίκια, κεφαλοτύρι και προσθέτουμε σως  από μέλι, λάδι και βαλσάμικο.

Advertisements