Περι του νέου φορολογικού

Posted on 12 Δεκέμβριος, 2012 από

0


Πρόκειται περί ενός εντελώς πανηλίθιου νομοσχεδίου, το οποίο θα επιτείνει την Υφεση και θα δωσει την χαριστική βολή σε όσους, εν ετει 2012, θεωρούνται στην χωρα μας υπερπλούσιοι (!), βγαζοντας δλδ από 30 – 40 χιλ ευρω, δηλαδή τον μισθό ενός κατωτατου αστυνομικού που φυλάει το Χαρβαρντ!!!

Ήθελα ειλικρινώς να ήξερα, αυτά τα Ζαππεια 1,2 και 3 τα εννοούσε πραγματικά ο κυριος Σαμαράς ή έδινε τσάμπα διαλέξεις;; Αυτά τα flat tax κλπ κλπ, υφίστανται κάπου στο τρομαγμένο του μυαλό;; έχει αντιληφθεί ότι οι πολίτες εξωθούνται πλέον αλλά και συνωστίζονται εις τα άκρα του πολιτικου μας συστήματος, εξαιτίας ακριβώς των παλλινωδιών του;; έχει αντιληφθεί ότι, όση αξιοπιστία έχει κερδίσει στας Βρυξέλας ή μάλλον στας Βερολίνας άλλη τόση έχει χάσει στο εσωτερικό;; έχει αντιληφθεί ότι ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ (ακόμη…) ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;; Συναισθάνεται την σοβαρότητα της θέσεώς του;; Συναισθάνεται την σοβαρότητα της όλης καταστάσεως, με τους μισούς Ελληνες να οδεύουν προς τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΤΣΙΠΡΑ και τους άλλους μισούς προς τον ΝΑΖΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;; Αυτό θέλει ο κύριος Σαμαράς;;

Είμαι αγανακτισμένος, κύριοι. Πολύ. Και αν είναι να μας κάτσει στιο σβέρκο η Αριστερά του Τσιπρα, της κουκουλας και του Πακισταν, ασφαλώς θα επιλέξω κι εγώ το άλλο άκρο!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ!!

Άγγελος

Advertisements