ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Έκτακτη επιχορήγηση για ΠΑΣΟΚ & ΝΔ με τροπολογία!

Posted on 7 Μαρτίου, 2012 από

0


Έληξε η κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ! Χ…ήκαμε θα μου πείτε. Κι εγώ αυτό θα έλεγα αν δεν έβλεπα την είδηση που ακολουθεί στο Πρώτο Θέμα.

Με την υπόσχεση ότι το πρόβλημα μισθοδοσίας που αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ θα λυθεί αύριο Πέμπτη, οι εργαζόμενοι του κόμματος που είχαν κάνει κατάληψη του κτιρίου στην Ιπποκράτους 22 σταμάτησαν τη διαμαρτυρία τους περίπου στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τα επαγγελματικά στελέχη του κόμματος είναι τέσσερις μήνες απλήρωτα και έφτασαν στο σημείο να αποκλείσουν την είσοδο και την έξοδο από το κτίριο που στεγάζονται οι κεντρικές υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ.

Η κατάληψη έληξε αφού δόθηκαν διαβεβαιώσεις -κατά πληροφορίες από τη γραμματέα του γενικού διευθυντή του κόμματος- ότι το θέμα θα διευθετηθεί αύριο με την ψήφιση τροπολογίας στη Βουλή για την έκτακτη επιχορήγηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος μετέφερε -δι’ αντιπροσώπου- στους καταληψίες υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ ότι η τροπολογία μπλοκαρίστηκε σήμερα από βουλευτές του ΛΑΟΣ που αξίωσαν ονομαστική ψηφοφορία.

Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, κυρίως τα επαγγελματικά στελέχη που απασχολούνται στο κόμμα, (αφού κατά πληροφορίες οι αποσπασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται από τις υπηρεσίες τους), παραμένουν απλήρωτοι για τέταρτο μήνα.

Προ ημερών, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος είχε αποδώσει την «ταμειακή στενότητα» του κόμματος στο γεγονός ότι οι τράπεζες αρνούνται να εκταμιεύσουν τις δόσεις των δανείων (που έχουν χορηγήσει στο κόμμα με εγγύηση την κρατική ενίσχυση) μέχρι να ολοκληρωθεί το PSI…

Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση. Τί κι αν κόπηκαν οι συντάξεις, οι μισθοί, σας παίρνουν τα σπίτια, καταρρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Τα κόμματα πρέπει να έχουν συνέχεια, έστω κι αν μερικοί από εσάς δεν συνεχίσετε να ζείτε…

Advertisements