ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με ενιαίο ψηφοδέλτιο;

Posted on 3 Μαρτίου, 2012 από

0


Πληθαίνουν τελευταία διάφορα δημοσιεύματα που παλαιότερα, θα προκαλούσαν άφθονο γέλιο στους αναγνώστες. Φαίνεται όμως ότι οι εποχές αλλάζουν, καθώς συγγενικά πρόσωπα στελεχών των δύο μέχρι πρότινος μεγάλων κομμάτων δεν διστάζουν να περάσουν στο «απέναντι», μέχρι το Νοέμβριο του 2011, οπότε και η ΝΔ συνετάχθη με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Πλέον όμως, οι ιδεολογικές διαφορές εξανεμίστηκαν, όσο και αν προσπαθούν στη ΝΔ να πείσουν για το αντίθετο.

Το τελευταίο νέο από το μέτωπο των επερχόμενων εκλογών είναι το δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή, σύμφωνα με το οποίο, η σύζυγος του υφυπουργού Υποδομών και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη, Φωτεινή Αραμπατζή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις Σέρρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κρούση στην Φωτεινή Αραμπατζή η οποία είναι δημοσιογράφος και στέλεχος στα τοπικά μέσα των Σερρών που ανήκουν στην οικογένεια της έγινε πριν από λίγο καιρό, αλλά η συμφωνία έκλεισε πρόσφατα, μετά την διαγραφή από την ΝΔ και των τριών τοπικών βουλευτών της (Καρυπίδης, Λεοντιάδης, Κόλλια-Τσαρουχα).

Λογικό λοιπόν δεν είναι και το ερώτημά μας;

Advertisements